Υλικά
½ μπαγκέτα
1 μικρή κονσέρβα τόνου σε νερό
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα χαμηλών λιπαρών
1 αγγουράκι
Λίγο άνηθο

Εκτέλεση
Σε βαθύ πιάτο αναμιγνύουμε τον τόνο (καλά στραγγισμένο), το καλαμπόκι, λίγο άνηθο ψιλοκομμένο και τη μαγιονέζα.
Κόβουμε το αγγουράκι με το φλούδι σε λεπτές φέτες.
Ανοίγουμε τη μπαγκέτα στη μέση και τοποθετούμε στη μία πλευρά τις ροδέλες από το αγγούρι.
Από πάνω απλώνουμε με ένα κουτάλι το μίγμα του τόνου και κλείνουμε τη μπαγκέτα καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr