Υλικά
1 μπαγκέτα ολικής άλεσης
2 κουταλιές της σούπας άπαχο τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι πράσινη και κόκκινη λόλα κομμένη
4-5 φλούδες παρμεζάνας
σταγόνες ελαιόλαδου
σταγόνες κρέμα βαλσάμικο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας με το τυρί κρέμα. Επάνω τοποθετούμε τη λόλα και τη ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τις φλούδες της παρμεζάνας και κλείνουμε καλά τη μπαγκέτα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr