Μπρουσκέτες με τυροκαυτερή, ντοματίνια και ρόκα

Υλικά
1 χωριάτικο ψωμί
10-12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι baby ρόκα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι τυροκαυτερή

Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό (δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις γωνίες). Ψήνουμε τις φέτες στο φούρνο ή στο μπάρμπεκιου ή αν θέλετε πιο εύκολα, στην τοστιέρα ή στη φρυγανιέρα. Έτσι όπως είναι ζεστές απλώνουμε πάνω τους την τυροκαυτερή και πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο. Στο τέλος βάζουμε σε κάθε μπρουσκέτα από 1 κομμένο ντοματίνι και μερικά φυλλαράκια ρόκα και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr