Υλικά
2 φλιτζάνια νιόκι
6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
250 γρ τυρί τύπου gouda και ρεγγάτο ανακατεμένα
2 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα νιόκι για 3-4 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μικρό πυρέξ. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τη γαλοπούλα και τα τυριά. Ανακατεύουμε απαλά και στη συνέχεια χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και τα ρίχνουμε στο πυρέξ. Πασπαλίζουμε με λίγο από το τυρί που έχουμε κρατήσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά και περίπου άλλο τόσο χωρίς το αλουμινόχαρτο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr