Νησιώτικος ντάκος με πολτό ελιάς, ανθότυρο, κάπαρη και ντομάτα

Υλικά
1 ντάκος μετρίου μεγέθους
Λίγο ξύδι
2 κ.σ. πολτό ελιάς
1 τριμμένη ντομάτα
1 κ.σ. κάπαρη
50 γρ. ανθότυρο

Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Βουτάτε το παξιμάδι σε νερό που έχετε ρίξει ελάχιστο ξίδι. Αλείφετε με τον πολτό ελιάς και ρίχνετε επάνω τη φρέσκια τριμμένη ντομάτα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια ρίχνετε την κάπαρη και τελικά πασπαλίζετε με το ανθότυρο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr