Υλικά
4 μανιτάρια πορτομπέλο μεσαίου μεγέθους
2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες (μόνο η σάρκα, χωρίς τα σποράκια)

1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
5 φύλλα φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Aφαιρούμε τους πάτους από τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚ C. Αναμιγνύουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μίγμα που φτιάξαμε. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και τα ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr