Υλικά
2 ποτήρια του νερού ελαιόλαδο
1 ποτήρι ζάχαρη
¾ ποτηριού φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
½ φλιτζάνι καρυδόψιχα κοπανισμένη

½ φλιτζάνι αποξηραμένα βερίκοκα ψιιλοκομμένα
3 κουταλάκια baking powder
1 φλιτζάνι βρώμη
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ώστε να σχηματιστεί μια αφράτη ζύμη.

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό. Προσθέτουμε την καρυδόψιχα και τα βερίκοκα και τέλος τη βρώμη, το αλεύρι μαζί με το baking powder. Πλάθουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για ½ ώρα. Στη συνέχεια ανοίγουμε μικρά φύλλα με τον πλάστη και κόβουμε τα μπισκότα μας με κουπάτ. Τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε απλώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr