Ένας πλήρης γευστικός συνδυασμός με χαμηλά λιπαρά και β – γλυκάνες βρώμης. Ιδανικός για τον καλύτερο έλεγχο της χοληστερόλης.
Οι β γλυκάνες είναι φυσικά συστατικά και αποτελούν μια κατηγορία διαλυτών φυτικών ινών, που βρίσκονται στα τρόφιμα. Τα τελευταία χρόνια έχουν συσχετιστεί με την καλή υγεία του καρδιαγγειακού μας συστήματος, μειώνοντας τα επίπεδα ολικής και LDL («κακής») χοληστερόλης.

Παράλληλα, το Κατίκι Δομοκού και η γαλοπούλα παρέχουν υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη η οποία μας χορταίνει, ενώ παράλληλα είναι και χαμηλών λιπαρών.Ο εν λόγω γευστικός συνδυασμός αποτελεί και μια εξαιρετική επιλογή για να εντάξουμε εύκολα τα λαχανικά περισσότερο στην καθημερινότητα μας. Μια καλή επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό σνακ ή ως ελαφρύ βραδινό.

Υλικά
Cream Crackers Παπαδοπούλου με β γλυκάνη
Κατίκι Δομοκού
Βραστή γαλοπούλα σε φέτες
Αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες

Παρασκευή
Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας Κατίκι Δομοκού σε κάθε cream cracker με β γλυκάνη. Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε ένα τετράγωνο κομμάτι σε κάθε cream cracker, πάνω από το κατίκι. Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τοποθετούμε μία ροδέλα σε κάθε cream cracker. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο, πιπεριά κ.α..

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Cream Crackers με β-γλυκάνη επισκεφθείτε : www.papadopoulou.gr