Ο συνδυασμός φυσικών συστατικών που κάνει τη διαφορά στην ομορφιά σας

Η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Δέρμα, μαλλιά, νύχια αποτελούν καθρέφτες της φυσικής μας ομορφιάς.
Και υπάρχουν φυσικά συστατικά που μπορούν να μας τη χαρίσουν απλόχερα. Ας γνωρίσουμε κάποια από αυτά :
Το κολλαγόνο κάνει το δέρμα σφριγηλό και λείο, χαρίζει ελαστικότητα και αντοχή. Αποτελεί βασικό του συστατικό, ενώ δεν λείπει από τα νύχια μας και το μαλλιά μας!

Η Βιταμίνη C, βασικό συστατικό του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Πρόκειται για ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη, που βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, βελτιώνει την υφή του και περιορίζουν την επίδραση της UVB ακτινοβολίας. Η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθά τον οργανισμό μας να απορροφά σε μεγαλύτερη ποσότητα το κολλαγόνο, οπότε είναι συνδυαστική η δράση τους.

Οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βοηθούν στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του δέρματος, ιδιαίτερα στα σημάδια που μπορεί να υπάρχουν, ενώ συμβάλλουν και στη σύνθεση των αμινοξέων, από τα οποία αποτελούνται το στέλεχος και ο θύλακας της τρίχας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στον έλεγχο της τριχόπτωσης.

Και πέρα από μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, πού μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά συγκεντρωμένα και στις σωστές ποσότητες για να δρουν αποτελεσματικά ; Στα σιρόπια υγείας και ομορφιάς John Noa Worts.

Το Worts, περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το καθένα από αυτά έχει συγκεκριμένη δράση. Ο συνδυασμός όμως ορισμένων από αυτών μπορεί να αυξήσει την επίδραση του Worts σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πολλά από αυτά απευθύνονται στο κομμάτι της αισθητικής, που απασχολεί πλέον και τις γυναίκες καθώς και τους άνδρες, γιατί όλοι μας θέλουμε να δείχνουμε όμορφοι και υγιείς. Γιατί το Worts είναι ο σύμμαχός μας στην Ομορφιά!

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τα στα Φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com