Υλικά για 4 μερίδες
1 ολόκληρο αυγό
3 ασπράδια αυγών
3 φέτες γαλοπούλα βραστή
½ κονσέρβα μανιτάρια
1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, τα ασπράδια και λίγο πιπέρι και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο (που έχουμε ψιλοκόψει) για 5 περίπου λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες της γαλοπούλας και τα μανιτάρια ανακατεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών από πάνω ώστε να απλωθεί σε όλο το τηγάνι. Στη συνέχεια με ένα καπάκι από μια κατσαρόλα αναποδογυρίζουμε το μίγμα και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr