Υλικά για 2 άτομα
1 μεγάλη πατάτα
120γρ τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών
3 αυγά (2 ολόκληρα και 1 ασπράδι)
2 λουκάνικα γαλοπούλας σε ροδέλες

1 μικρό κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την πατάτα και την κόβουμε σε κυβάκια. Τη βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί την αλατοπιπερώνουμε και τη ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και τις ροδέλες γαλοπούλας  και τις ροδέλες κρεμμυδιού και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε μικρό πυρέξ το οποίο έχουμε λαδώσει μαζί με τη φέτα (θρυμματισμένη) και τα αυγά χτυπημένα καλά. Ξανατοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr