Υλικά
6 αυγά
4 φέτες Γραβιέρα Χωριό σε φέτες
4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
6 κουταλιές της σούπας Χωριό Φέτα ή Χωριό Ελαφρύ

2 ντομάτες μεγάλες
4 κουταλάκια του γλυκού γάλα
1 κουταλιά της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο
1 μεγάλη πιπεριά
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Στρώνουμε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τη Χωριό Φέτα (ή το Χωριό Ελαφρύ), τις φέτες Γραβιέρα Χωριό, τη γαλοπούλα, την ντομάτα (που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες), την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλη μεριά.

Πηγή : minervahorio.gr