Ομελέτα με μακαρόνια (πίτα)

Υλικά
4 αυγά
½ πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Γραβιέρα
φρέσκο βασιλικό ή ρίγανη ή μαϊντανό
½ φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 10 λεπτά περίπου. Τα σουρώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές και τα ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε τη Χωριό Γραβιέρα και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές και στρώνουμε στον πάτο τα μακαρόνια. Αδειάζουμε από πάνω τα αυγά με το τυρί, προσθέτουμε το μυρωδικό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά, την αναποδογυρίζουμε και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.

Για περισσότερες πληροφορίες : minervahorio.gr