Υλικά
400 ml γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
150 γρ. ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
200γρ φράουλες

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες. Τις πολτοποιούμε πολύ καλά στο μούλτι και στη συνέχεια τις προσθέτουμε μαζί με τις βανίλιες στο μίγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της παγωτομηχανής. Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr