Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 συσκευασία ζελέ κεράσι
1 φλιτζάνι μήλο και ροδάκινο κομμένα σε μικρά κυβάκια
½ φλιτζάνι αμύγδαλα λευκά, καβουρδισμένα και χονδροσπασμένα

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το τοποθετούμε στο ψυγείο και μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο πιο παχύρευστο και προτού πήξει το ανακατεύουμε με το παγωμένο γιαούρτι, τα αμύγδαλα και τα φρούτα. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε μια ώρα προτού σερβίρουμε. Μπορούμε να το σερβίρουμε όπως το παγωτό και να το συνοδέψουμε με σιρόπι από γλυκό του κουταλιού.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr