Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 συσκευασία ζελέ

1 φλιτζάνι ροδάκινο και φράουλες κομμένα σε κυβάκια

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το τοποθετούμε στο ψυγείο και μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο πιο παχύρευστο και προτού πήξει το ανακατεύουμε με το παγωμένο γιαούρτι και τα φρούτα. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε μια ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr