Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο

Υλικά
400 ml γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
150 γρ. ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
150 γρ ροδάκινα καθαρισμένα πολτοποιημένα πολύ καλά στο μούλτι

Εκτέλεση 
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ροδάκινα και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της παγωτομηχανής. Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr