Υλικά
½ γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
½ ποτήρι γάλα καρύδας
2 αυγά
½ φλιτζάνι νιφάδες βρώμης

2 κουταλιές της σούπας goji berry
Λίγο αλάτι
1 γεμάτο κουτ. γλυκού baking powder
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το άλειμμα του τηγανιού

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τη βρώμη, τα goji berries , το baking powder και το αλάτι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη το χυλό μας για 20 λεπτά ώστε να μαλακώσουν τα goji berries. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε καλά ένα μικρό τηγάνι το οποίο έχουμε λαδώσει με ένα πινέλο. Ρίχνουμε 4-5 κουταλιές της σούπας από το μίγμα μας στο τηγάνι και το αφήνουμε να ψηθεί για 2 λεπτά. Γυρίζουμε από την άλλη και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά. Αφαιρούμε από το τηγάνι και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας. Μπορούμε να σερβίρουμε με διάφορους τρόπους, όπως με μέλι και κανέλα, ή με ταχίνι με μέλι και ξηρούς καρπούς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr