Μια εύκολη συνταγή με πολύ άρωμα και γεύση , χωρίς προσθήκη κορεσμένων λιπαρών και πολλών θερμίδων.

Yλικά για 2 άτομα
2 κομμάτια φιλέτο μοσχάρι περίπου 180γρ το καθένα
2 κεσεδάκια γιαούρτι 0%
1 ολόκληρο αυγό και 1 ασπράδι
1 ματσάκι δυόσμο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
πάπρικα
αλάτι

Eκτέλεση
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά, το δυόσμο ψιλοκομμένο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι το οποίο έχουμε προηγουμένως ζεστάνει πολύ καλά. Τα αφήνουμε 5 λεπτά από κάθε πλευρά και στη συνέχεια τα αποσύρουμε από τη φωτιά. Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί, τα σκεπάζουμε με τη σάλτσα του γιαουρτιού και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr