Υλικά
1 αχλάδι ώριμο
1 μεγάλο καρότο
1 μεγάλο μήλο
1 μέτρια μπανάνα

½ φλιτζάνι φράουλες
1 μεγάλο ακτινίδιο
½ αβοκάντο

Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε το μήλο και το καρότο στον αποχυμωτή και παίρνουμε το χυμό τους. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα φρούτα σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό από το πορτοκάλι και το χυμό μήλο- καρότο, το αβοκάντο, το γιαούρτι και το μέλι. Χτυπάμε καλά και σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με λίγο πάγο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr