Αν σας έχουν μείνει ακόμη κόκκινα αυγά, φτιάξετε μια ελαφριά ντρέσινγκ με μουστάρδα, συνοδέψτε με σαλάτα και έχετε ένα πολύ ελαφρύ και πλήρες γεύμα.

Υλικά
4 αυγά βρασμένα (μπορεί να είναι αυτά που περίσσεψαν από το Πάσχα)
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 μικρό λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε κατά μήκος στη μέση και μετά το κάθε μισό πάλι κατά μήκος στη μέση ώστε τελικά να πάρετε 4 κομμάτια από το κάθε αυγό. Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τη μουστάρδα μαζί με το χυμό λεμόνι και το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε τα αυγά με τη σάλτσα της μουστάρδας και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr