Μια σαλάτα που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πλήρες γεύμα, καθώς περιέχει μια πηγή αμύλου όπως η πατάτα, πηγή πρωτεΐνης όπως το λευκό τυρί, πολλές φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες από τα λαχανικά. Συστήνεται και για δίαιτα.

Υλικά
2 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
10 τοματίνια
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
1 κ. σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ. γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά μετά το σημείο βρασμού. Τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το Μινέρβα Benecol Λευκό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε και προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό από επάνω. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.

Πηγή : benecol.gr