Υλικά
500 γραμμ. πένες
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.γ. θυμάρι

200 γρ. φιλετάκια μοσχαριού
15 τοματίνια
200γρ κατίκι Δομοκού
Λάδι-αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες, τις στραγγίζουμε, τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα φιλετάκια σε μπουκιές και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο για 3-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα τοματίνια και τα αφήνουν να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα μας της πένες και το κατίκι και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr