Υλικά
500 γρ κρεμμύδια ξερά
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 αυγά

200 γρ τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα ή ρεγγάτο)
300 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, πιπέρι
½ φλιτζ. γάλα χαμηλών λιπαρών
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 κουτ. γλυκού baking powder

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά για να μαλακώσουν . Τα ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα, το γάλα, τα τυριά, το πιπέρι και το αλάτι με προσοχή μια που είναι αλμυρό και το τυρί. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί αφήνουμε μεγάλες κουταλιές από τη ζύμη μας σε απόσταση 2 εκατοστών μεταξύ τους. Με ένα πινέλο λαδώνουμε από πάνω τα κρεμμυδοπιτάκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr