Υλικά
1 πακέτο (2 φύλλα) σφολιάτα
1 φακελάκι κρέμα τύπου άνθος αραβοσίτου στιγμής (γεύση βανίλια)
1 ¾ φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 ½ φλιτζάνι φράουλες κομμένες στα τέσσερα
4 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση
Χτυπάμε το φακελάκι της κρέμας με το γάλα για να γίνει μια πηχτή και αφράτη κρέμα.
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα σφολιάτας και τα απλώνουμε πάνω στον πάγκο.
Με μια σπάτουλα απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στο ένα φύλλο και την άλλη μισή στο άλλο. Αναμιγνύουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη άχνη. Μοιράζουμε στα δύο φύλλα τα κομματάκια φράουλας ώστε να απλωθούν σε όλη την επιφάνεια. Τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε σφιχτό ρολό. Βάζουμε τα ρολά τυλιγμένα σε μεμβράνη στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια βγάζουμε τα ρολά από την κατάψυξη και τα κόβουμε κάθετα σε ροδέλες πάχους περίπου 1,5 εκατοστό.
Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί στο οποίο έχουμε απλώσει αντικολλητικό χαρτί, προσέχοντας όσο γίνεται να διατηρούν το στρογγυλό τους σχήμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr