Υλικά
½ μπαγκέτα ολικής άλεσης
5 μέτριες γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
½ φλιτζάνι baby ρόκα

1 μικρό αγγουράκι κομμένο με το φλούδι σε ροδέλες
½ φλιτζάνι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο (μικρή)
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμόνι

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη μπαγκέτα στη μέση. Στη μία πλευρά τοποθετούμε τη ρόκα και από πάνω αραδιάζουμε τις γαρίδες. Σε ένα μπολ χτυπάμε το τυρί με το ελαιόλαδο, το σκόρδο πολτοποιημένο και το ξύσμα λεμονιού. Αλείφουμε τις γαρίδες με το μίγμα του τυριού και από πάνω τοποθετούμε τις ροδέλες του αγγουριού. Κλείνουμε τη μπαγκέτα και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr