Υλικά
• 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλο
• 1/2 κούπα ζωμό κότας
• 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 1 κουταλιά σούπας φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο,

• 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σε σκόνη
• 1 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι σε φέτες
• 1 μεσαίου μεγέθους κόκκινη πιπεριά
• 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας
• 4 ματσάκια φρέσκο σπανάκι
• αλάτι και λευκό πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε το σπανάκι. Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρότερα κομμάτια. Σοτάρετε το κρεμμύδι σε ένα μέσο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά για περίπου 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και το τζίντζερ και συνεχίζετε να σοτάρετε για άλλο ένα λεπτό. Προσθέστε το κάρυ και ανακατέψτε καλά. Προσθέτετε τον ζωμό, το κοτόπουλο και το γάλα καρύδας. Σιγοβράστε για 5 λεπτά και προσθέστε τις πιπεριές. Αφήστε το στη φωτιά ανακατεύοντας για περίπου άλλα 5 λεπτά. Σε ένα πιάτο απλώνετε το σπανάκι και βάζετε πάνω το μείγμα με το κοτόπουλο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr