Υλικά
2 αυγά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
10 ντοματίνια κομμένα

100 γρ. τυρί τύπου cottage
Λίγο θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με μια κουταλιά λάδι το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε για περίπου ένα λεπτό. Τα αφήνουμε στην άκρη και ρίχνουμε στο τηγάνι άλλη μια κουταλιά λάδι. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις ροδίσει η ομελέτα ρίχνουμε στη μέση τη γέμιση με τα ντοματίνια και το κρεμμυδάκι και το τυρί τύπου cottage. . Την κλείνουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr