Μια μεσογειακή συνταγή με πολλά αντιοξειδωτικά, ασβέστιο, φυτικές ίνες και καλής ποιότητας πρωτεΐνη.

Υλικά
6-8 πιπεριές Φλωρίνης
2 μέτριες ντομάτες
200γρ. φέτα
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ροδέλες ελιάς

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε ένα καπάκι και από μέσα αδειάζουμε τα σποράκια. Σπάμε τη φέτα με ένα πιρούνι, και την ανακατεύουμε με τον άνηθο, τις ελιές και τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια. Γεμίζουμε τις πιπεριές, βάζουμε το καπάκι και καρφώνουμε σε αυτό μια οδοντογλυφίδα για να στερεωθεί. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτι, τις λαδώνουμε με ένα πινέλο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν αρκετά και να μαλακώσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr