Υλικά
5 πιπεριές κίτρινες σπαθάτες
100 γρ φέτα
5 φέτες τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών
2 φέτες ψωμί του τοστ

Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσάνι από τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τα σποράκια. Κάνουμε 5 ρολά με 20 γρ. φέτα και γαλοπούλα (από μια φέτα σε κάθε ρολό). Βάζουμε μέσα σε κάθε πιπεριά από ένα ρολό. Στο ανοιχτό στόμιο βάζουμε ένα μικρό κομματάκι από το ψωμί ώστε να κλείσει όσο γίνεται καλύτερα και να μη χυθεί το τυρί στο ψήσιμο. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr