Πιπεριές γεμιστές με τυριά και απάκι

Υλικά
10 πιπεριές κίτρινες σπαθάτες
1 φλιτζάνι απάκι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
20 ντοματίνια
2 φέτες ψωμί του τοστ

Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσάνι από τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τα σποράκια. Βάζουμε σε ένα μπολ το ψιλοκομμένο απάκι, το τυρί και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Ανακατεύομε καλά και με ένα κουτάλι γεμίζουμε μία πιπεριά. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να γεμίσουμε και τις υπόλοιπες πιπεριές. Στο ανοιχτό στόμιο βάζουμε ένα μικρό κομματάκι από το ψωμί ώστε να κλείσει όσο γίνεται καλύτερα και να μη χυθεί το λιωμένο τυρί στο ψήσιμο. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr