Υλικά
1 πίτα για σουβλάκι
2 φέτες του τοστ μοτσαρέλα
60 γρ. φέτα θρυμματισμένη
2 φέτες του τοστ τυρί τύπου γκούντα
30 γρ. ροκφόρ θρυμματισμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ντομάτα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τρίβουμε την ντομάτα στον τρίφτη και την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε την πίτα και την αλείφουμε από πάνω με τη σάλτσα ντομάτας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το ροκφόρ και από πάνω απλώνουμε τις φέτες γκούντα και τις φέτες μοτσαρέλα ώστε να καλύψουν όλα τα υλικά μας. Ψήνουμε την πίτσα σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ώστε να λιώσουν τα τυριά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr