Ποικιλία λαχανικών με καπνιστό σολομό και σως γιαουρτιού

Υλικά
1 φλιτζάνι μαρούλι ή γαλλική σαλάτα ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι κόκκινη λόλα

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μέτριο αγγουράκι με το φλούδι σε λεπτές ροδέλες
6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
100γρ καπνιστό σολομό
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
Χυμό από ½ λεμόνι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ για σαλάτα. Κόβουμε τα φιλέτα του σολομού σε μπουκιές και τα προσθέτουμε στα λαχανικά. Ανακατεύουμε μαζί το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και το χυμό λεμόνι και τα προσθέτουμε και αυτά στη σαλάτα. Τρίβουμε πιπέρι και αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr