Μια σαλάτα με υψηλό ανιοξειδωτικό περιεχόμενο και πολλές και σημαντικές υδατοδιαλυτές βιταμίνες.
Η προσθήκη ενός τυριού χαμηλών λιπαρών την καθιστά ένα πλήρες αλλά και ελαφρύ γεύμα.

Υλικά
½ μικρό λάχανο ψιλοκομμένο
2 καρότα μέτρια, τριμμένα
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 stick σέλερι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
50γρ Μινέρβα Benecol Λευκό τυρί τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μηλόξυδο
½ φλιτζάνι ελληνικού καφέ πέρλες ροδιού

Εκτέλεση
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε σε δύο πιάτα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Το σχόλιο του διατροφολόγου μας για τη συνταγή:

Πηγή : benecol.gr