Υλικά για 4 άτομα
2 φλιτζάνια λάχανο λευκό
1 φλιτζάνι λάχανο κόκκινο
½ ματσάκι μαϊντανό
1 κόκκινη πιπεριά
1 μεγάλο καρότο

3 αυγά
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας κρέμα μπαλσαμικού με γεύση πορτοκάλι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τρίβουμε το λευκό και το κόκκινο λάχανο στο μαντολίνο, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και την πιπεριά και τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη του τυριού. Τοποθετούμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας και προσθέτουμε τα αυγά κομμένα στα τέσσερα. Σε ένα σέικερ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα μπαλσαμικού, το αλάτι και το πιπέρι, χτυπάμε και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr