Πολύχρωμη σαλάτα με κινόα, σπαράγγια και τυρί τύπου cottage

Υλικά
1 φλιτζάνι βρασμένη κινόα σε νερό
1 φλιτζάνι σαλάτα πράσινη
1 φλιτζάνι λόλα πράσινη και 1 φλιτζάνι λόλα κόκκινη
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

8 σπαράγγια καθαρισμένα από τη μέση και κάτω
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας χυμό κρέμα μπαλασμικού
Αλάτι, πιπέρι
2 κουτ. σούπας τυρί τύπου cottage

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε τα λαχανικά κομμένα, την κινόα και το κουκουνάρι και ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, την κρέμα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Από πάνω τοποθετούμε τα σπαράγγια και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr