Υλικά
500 γρ. φύλλο κρούστας (1 πακέτο)
1 κεσεδάκι άπαχο γιαούρτι
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πακέτο Μινέρβα Benecol Max Μαργαρίνη κλασική
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
2 αυγά
Ξύσμα από 2 ½ πορτοκάλια

Υλικά για το σιρόπι:
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια καστανή ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
2 φλούδες πορτοκάλι

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη Μινέρβα Benecol Max Μαργαρίνη κλασική, την αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το φύλλο και τα χτυπάμε για 5 λεπτά. Ρολάρουμε το φύλλο κρούστας και το κόβουμε ψιλές λωρίδες σαν ταλιατέλες. Ξεδιπλώνουμε τις λωρίδες και τις ρίχνουμε στο μείγμα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 175 C για 45 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τα υλικά για το σιρόπι και βράζουμε για 15 λεπτά αφού πάρει βράση. Μόλις ψηθεί το γλυκό ρίχνουμε το σιρόπι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο benecol.gr