Πώς θα δείτε καλύτερο αποτέλεσμα στη ζυγαριά κάνοντας δίαιτα

Το γρήγορο αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους είναι κάτι που επιζητούν οι περισσότεροι που εντάσσονται σε πρόγραμμα διατροφής.
Στα πλαίσια βέβαια που δεν ξεφεύγουμε από τις συστάσεις των ειδικών, υπάρχει ένας τρόπος να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να χάσει λίγο πιο γρήγορα.

Και ποιος είναι αυτός;
 Εντάξτε στη δίαιτά σας λίγο περισσότερη πρωτεΐνη.
Τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη είναι το κρέας, το κοτόπουλο, το ψάρι, το αυγό, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα όσπρια και τα μανιτάρια.
Η πρωτεΐνη έχει το εξής χαρακτηριστικό : για να την μεταβολίσει ο οργανισμός μας χρειάζεται να δαπανήσει αρκετή ενέργεια.
Επίσης, δεν προκαλεί μεγάλες αυξομειώσεις στο σάκχαρό μας, για αυτό και μας χορταίνει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το δίπτυχο «ψητό με σαλάτα», βοηθάει να χάσουμε λίγο πιο εύκολα βάρος. Κάποιες φορές μάλιστα μπορείτε να φτιάξετε και ένα πλήρες πρωτεϊνούχο γεύμα, συνδυάζοντας κοτόπουλο ή κρέας με μανιτάρια.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να φτάσουμε στο άλλο άκρο, να εξαφανίσουμε δηλαδή από τη διατροφή μας το ψωμί, το ρύζι, τα μακαρόνια, τα λαδερά και γενικότερα της πηγές αμύλου, καθώς τότε θα δημιουργήσουμε αντίθετα αποτελέσματα.

Επίσης, να προτιμάμε άπαχο κρέας όπως το κοτόπουλο ή και ψάρι, αντί για κόκκινο κρέας, που είναι πλούσιο σε λιπαρά και χοληστερόλη.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr