Υλικά
2 φλιτζάνια baby ρόκα και σπανάκι κομμένο σε μέτρια κομμάτια
½ αβοκάντο ώριμο
3 κουτ. σούπας κουκουνάρι
90γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
15 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση

Αλάτι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού κρέμα βαλσαμικό με γεύση λεμόνι

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη ρόκα και το σπανάκι και προσθέτουμε το αβοκάντο σε κομμάτια, το κουκουνάρι, τη γραβιέρα και το σταφύλι. Σε ένα μικρό μπωλ αναμιγνύουμε μαζί το ελαιόλαδο μαζί με το αλάτι και την κρέμα βαλσαμικού και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr