Υλικά
1 φλιτζάνι πράσινη γαλλική σαλάτα
1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι baby ρόκα
1 φλιτζάνι παντζάρι βρασμένο και τριμμένο στον χονδρό τρίφτη
3 κουταλιές της σούπας καρυδόψιχα χονδροσπασμένη

Ψίχα από 1 πορτοκάλι κομμένη σε μικρά κομμάτια
4 κουτ. σούπας κρουτόν σκόρδου
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σαλάτα, το λάχανο, τη ρόκα, το παντζάρι, την καρυδόψιχα, τα κρουτόν, αλάτι, ελαιόλαδο και μπαλσάμικο. Ανακατεύουμε προσεκτικά για να μη διαλυθούν τα υλικά μας. Στο τέλος τοποθετούμε πάνω στη σαλάτα τα κομμάτια από την ψίχα πορτοκαλιού και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr