Υλικά
500γρ σάρκα από ώριμο μάνγκο
250γρ. ζάχαρη
3-4 φυλλαράκια δυόσμο

Εκτέλεση
Περνάμε το μάνγκο και το δυόσμο από τον αποχυμωτή και συλλέγουμε το χυμό τους σε μια κανάτα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 100 γρ από το χυμό του μάνγκο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τον υπόλοιπο χυμό μάνγκο – δυόσμου και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μίγμα μας σε σιδερένιο κουτί κατάψυξης και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν θελήσουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη και ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr