Υλικά 
2 μέτρια ψαρονέφρια
1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Χονδρό αλάτι
Μείγμα φρεσκοτριμμένων πιπεριών

Για τα λαχανικά 
4 μικρά κρεμμύδια
4 μέτρια λευκά μανιτάρια
4 μικρές πατατούλες
2 μικρά καρότα

1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μέτρια ντομάτα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και την ντομάτα στα τέσσερα, τις πατατούλες στη μέση, τα καρότα και το σκόρδο σε χονδρές ροδέλες και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Πρόσθετουμε αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο και μαϊντανό και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 ο C για 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στα ψαρονέφρια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ αποσύρουμε από τη φωτιά. Τοποθετούμε τα ψαρονέφρια μέσα στο ταψί με τα λαχανικά  και ψήνουμε άλλα 30 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και κόβουμε τα ψαρονέφρια σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού. Τις σερβίρουμε μαζί με τους χυμούς τους και τα ψητά λαχανικά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr