Ψαρονέφρι με γέμιση από κατίκι Δομοκού και μυρωδικά

Υλικά
1 ψαρονέφρι (200 γρ το τεμάχιο)
3 κ.σ. κατίκι Δομοκού
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κατίκι με τα μυρωδικά και το πιπέρι. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και ‘ράβουμε’ με οδοντογλυφίδα. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr