Ριγανάτο με φέτα

Υλικά
1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 φλιτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
1 νεροπότηρο λευκό κρασί
250 γρ. φέτα
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ.  ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μερίδες του κοτόπουλου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Ρίχνετε μέσα τα κρεμμυδάκια και συνεχίζετε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνέχεια. Σβήνετε με το κρασί, αλατίζετε, πιπερώνετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 45-60 λεπτά και μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν όλη η σάλτσα. Ανοίγετε τη κατσαρόλα και ρίχνετε τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε, ρίχνετε τη φέτα και τη ρίγανη. Κάνετε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρετε το φαγητό ζεστό συνοδεύοντάς το με πατάτες τηγανητές.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr