Υλικά για 1 μικρό πυρέξ
250γρ ριγκατόνι
3/4 φλιτζανιού πέστροφα καπνιστή κομμένη σε κομματάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 ποτήρια γάλα χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 αυγό
400γρ ανάμικτα τριμμένα τυριά χαμηλών λιπαρών (gouda, ρεγγάτο, κασέρι)
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό για περίπου 5-7 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη πασπαλίζοντάς τις με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την πέστροφα το κρεμμύδι, τον άνηθο, το γάλα, το αλεύρι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι και τα αναμιγνύουμε καλά. Ανακατεύουμε τα ριγκατόνι με το μίγμα που ετοιμάσαμε και με τα 300γρ των τυριών. Αδειάζουμε το μίγμα μας σε ένα πυρέξ και από πάνω απλώνουμε τα υπόλοιπα τυριά. Σκεπάζουμε το πυρέξ με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.