Υλικά για 2 άτομα
200γρ ριγκατόνι
8-10 μέτριες γαρίδες
1 ποτήρι πολτό ντομάτας
1 μικρό κρεμμύδι ξερό

150 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
5-6 φυλλαράκια δυόσμου
1 σκελίδα σκόρδου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι τυρί ρεγγάτο χαμηλών λιπαρών τριμμένο

Εκτέλεση
Βράζουμε το ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά, το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στο πλάι. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες και τις ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μόνο. Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 7-8 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το δυόσμο και τη φέτα θρυμματισμένη. Ρίχνουμε τη σάλτα μας στο ριγκατόνι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγο ρεγγάτο τριμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr