Υλικά για 2 άτομα
200γρ ριγκατόνι
1 ποτήρι πολτό ντομάτας
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
150 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
5-6 φυλλαράκια δυόσμου
1 σκελίδα σκόρδου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι τυρί ρεγγάτο χαμηλών λιπαρών τριμμένο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στο πλάι. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 7-8 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το δυόσμο και τη φέτα θρυμματισμένη. Ρίχνουμε τη σάλτσα μας στα ριγκατόνι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγο ρεγγάτο τριμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr