Υλικά για 2 άτομα
2 μέτρια φιλέτα στήθος κοτόπουλο
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι ανανά φρέσκο κομμένο σε κυβάκια
2/3 φλιτζανιού κάσιους ανάλατα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
3 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμικού

Εκτέλεση
Σε ένα πάγκο ανοίγουμε τα φιλέτα και με το μαχαίρι τα κάνουμε λεπτά ώστε να μπορούμε στη συνέχεια να τα τυλίξουμε. Αν χρειάζεται να καλύπτουμε με λαδόκολλα και τα χτυπάμε με το ειδικό σφυράκι για να γίνουν πιο λεπτά και πλατιά. Αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε πάνω στα φιλέτα τον ανανά και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τα κάσιους. Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής. Τοποθετούμε τα ρολά σε ένα ταψί. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ελαιόλαδο, το κρασί και την κρέμα βαλσαμικού. Με ένα πινέλο αλείφουμε το μίγμα του ελαιολάδου πάνω στα ρολά και το υπόλοιπο τα ρίχνουμε στο ταψί. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 170 βαθμούς. Βγάζουμε από το φούρνο, αφαιρούμε το σπάγκο και κόβουμε σε ροδέλες.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr