Ρυζοκοτοσαλάτα

Υλικά
1 ½ φλιτζάνι βρασμένο ρύζι
1 φλιτζάνι κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια (μπορεί να είναι και ψητό κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει)
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 καρότο τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ρύζι, το κοτόπουλο, το καλαμπόκι, το καρότο και τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ ή σε ένα σέικερ το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr