Σαγανάκι με μανιτάρια και φέτα

Υλικά για 2 άτομα
300γρ μανιτάρια λευκά
2 μεγάλες ντομάτες
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
150γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φετάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο (πολτοποιημένο). Τα ανακατεύουμε για 5-6 λεπτά να ροδίσουν ελαφρώς και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τα ψημένα μανιτάρια, τα περιχύνουμε με τις ντομάτες τις οποίες έχουμε πολτοποιήσει στο μπλέντερ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη φέτα τριμμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια, τον άνηθο, λίγο αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr